Υλικά
4 λουκάνικα ψημένα στο φούρνο
1 πράσινη πιπεριά σε λωρίδες
1 κόκκινη πιπεριά σε λωρίδες
1 μεγάλο κρεμμύδι, χοντροκομμένο
1 φλιτζ. μπίρα
αλάτι
πιπέρι
ελαιόλαδο
Εκτέλεση
Γιαχνίζουμε σε λίγο λάδι το κρεμμύδι και τις πιπεριές.
Σβήνουμε με τη μπίρα και αφήνουμε να βράσει για 5 λεπτά.
Σε μια πιατέλα βάζουμε τη σάλτσα πιπεριάς που ετοιμάσαμε και από πάνω τα ψητά λουκάνικα, κομμένα σε κομμάτια.