Υλικά
1 φύλλο σφολιάτα
200 γρ. ζαμπόν σε λωρίδες
150 γρ. μπέικον
4 αυγά
1 φλιτζ. γάλα
200 γρ. κρέμα γάλακτος
μπόλικο πιπέρι
200 γρ. τυρί που λιώνει τριμμένο
Εκτέλεση
Βουτυρώνουμε μια ταρτιέρα 30 εκ.
Και απλώνουμε το φύλλο σφολιάτας, να πάει και στα πλαϊνά, στρώνουμε το κομμένο ζαμπόν και το μπέικον.
Σε ένα μπολ χτυπάμε με τον αυγοδάρτη τα αυγά, το γάλα και την κρέμα γάλακτος.
Αρωματίζουμε με πιπέρι και προσθέτουμε το τυρί.
Αδειάζουμε το μίγμα στην τάρτα και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 190 βαθμούς για 30 λεπτά.