Υλικά
1 δόση ζύμη για τάρτες
Για τη γέµιση:
1 κρεμμύδι κομμένο σε φέτες
1 κόκκινη πιπεριά κομμένη σε ροδέλες
1 πράσινη πιπεριά κομμένη σε ροδέλες
2 κ.σ. ελαιόλαδο
1 γιαούρτι
βασιλικό ψιλοκομμένο
250 γρ. φέτα κομμένη με το χέρι
3 αυγά
1/2 φλιτζ. τσαγιού γάλα
αλάτι
πιπέρι
Εκτέλεση
Ψήνουμε τη ζύμη αφού την έχουμε τρυπήσει με πιρούνι.
Ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο σε µέτρια φωτιά και σοτάρουμε το κρεμμύδι και τις πιπεριές για 8-10 λεπτά.
Στρώνουµε την κομματιασμένη φέτα στη βάση της ψηµένης τάρτας και τα σοταρισµένα λαχανικά.
Πασπαλίζουµε µε το βασιλικό. Χτυπάµε τα αυγά µε το γιαούρτι και το γάλα.
Αλατοπιπερώνουµε και αδειάζουμε το μίγμα πάνω στην τάρτα.
Ψήνουµε για 35 λεπτά, µέχρι να σταθεροποιηθεί.