Υλικά
Για τη ζύμη:
300 γρ. αλεύρι
150 γρ. βούτυρο παγωμένο, κομμένο σε κύβους, μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε και μαργαρίνη
1 αυγό
1/4 φλιτζ. γάλα
αλάτι
Για τη γέμιση:
2 κρεμμύδια ψιλοκομμένα
1 μέτρια μελιτζάνα τριμμένη
1 πιπεριά ψιλοκομμένη
2 καρότα τριμμένα
2 κολοκυθάκια κομμένα σε μικρούς κύβους
1 κολοκύθι τριμμένο
10 κ.σ. τριμμένο κεφαλοτύρι
1/2 φλ.τσ. τυρί φέτα θρυμματισμένο
1 φλιτζ. γάλα ή κρέμα γάλακτος
2 κ.σ. ελαιόλαδο
1 κ.σ. βούτυρο
αλάτι
πιπέρι
1 κ.σ. αλεύρι
Εκτέλεση
Ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο και σοτάρουμε αρχικά τα κρεμμύδια και τα καρότα.
Μετά από 3-4 λεπτά προσθέτουμε τα κολοκυθάκια, τις πιπεριές και τη μελιτζάνα.
Συνεχίζουμε ανακατεύοντας τα λαχανικά για 5 λεπτά ακόμη.
Προσθέτουμε το γάλα και ανακατεύουμε καλά.
Προσθέτουμε τη μια κουταλιά αλεύρι και ανακατεύουμε καλά.
Ρίχνουμε τα τυριά, το βούτυρο και αλατοπίπερο.
Ανακατεύουμε ξανά και αφήνουμε τη γέμιση να κρυώσει.
Σε ένα μπολ βάζουμε το αλεύρι και το αλάτι.
Ανακατεύουμε.
Ανοίγουμε ένα λακκάκι και προσθέτουμε το βούτυρο ή τη μαργαρίνη, το αυγό χτυπημένο και το γάλα.
Ζυμώνουμε μέχρι να ξεκολλά η ζύμη από τα τοιχώματα του μπολ.
Ανοίγουμε το φύλλο με τον πλάστη.
Βουτυρώνουμε ένα ταψάκι, απλώνουμε καλά το φύλλο και μετά αδειάζουμε τη γέμιση.
Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς για 35-40 λεπτά.