Υλικά
1 κιλό στρογγυλές μικρές πατάτες ή μεγάλες κομμένες κυδωνάτες
1 πορτοκάλι χυμό και ξύσμα
2 λεμόνια χυμό
1/2 κ.γ. κύμινο
αλάτι
πιπέρι
1/2 φλιτζάνι ελαιόλαδο
Εκτέλεση
Πλένουμε καλά τις πατάτες, τις βάζουμε σε πυρίμαχο σκεύος, τις αλατοπιπερώνουμε και προσθέτουμε όλα τα υπόλοιπα υλικά.
Τις σκεπάζουμε καλά με αλουμινόχαρτο και τις ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς για 30 λεπτά σκεπασμένες και για άλλα 30 λεπτά ξεσκέπαστες.
Τις γυρίζουμε και από τις δύο πλευρές, για να ροδίσουν.