Υλικά
1 φύλλο σφολιάτα
Για τη γέμιση:
1 κοτόπουλο βρασμένο, ξεκοκαλισμένο και ψιλοκομμένο
5 φέτες τυρί του τόστ
5 φέτες ζαμπόν
1 πράσινη πιπεριά
1 κόκκινη πιπεριά
1 κρεμμύδι φρέσκο
1/2 ματσάκι άνηθο
1 κ.γ. πάπρικα
αλάτι
πιπέρι
1 κ.γ. μουστάρδα
Για την επικάλυψη:
1 γιαούρτι στραγγιστό
2 αυγά
λίγο αλάτι
λίγο πιπέρι
λίγο βούτυρο για το ταψί ή την ταρτιέρα
Εκτέλεση
Βάζουμε όλα τα υλικά για τη γέμιση ψιλοκομμένα, σε ένα μπολ.
Σε ένα άλλο μπολ χτυπάμε τα αυγά με το γιαούρτι, το αλάτι και το πιπέρι.
Βουτυρώνουμε μια ταρτιέρα και βάζουμε το φύλλο σφολιάτας.
Το κολλάμε καλά στα τοιχώματα. Το τρυπάμε παντού με ένα πιρούνι.
Αδειάζουμε τη γέμιση και την απλώνουμε καλά, να πάει παντού.
Ρίχνουμε από πάνωτην κρέμα.
Κλείνουμε τις άκρες σαν κόθρο.
Αν θέλουμε βάζουμε και λίγο κεφαλοτύρι από πάνω. Ψήνουμε στο φούρνο στους 180 βαθμούς για 50 λεπτά.