Υλικά
700 γρ. φιλέτο κοτόπουλο, κομμένο σε κύβους
300 γρ. μελιτζάνες σε ροδέλες
200 γρ. τυρί κίτρινο
200 γρ. κατίκι
1 κονκασέ
αλάτι
πιπέρι
2 σκελίδες σκόρδο
2 κρεμμύδια, κομμένα σε φέτες
θυμάρι
βασιλικό
ελαιόλαδο
2 φέτες ψωμί μπαγιάτικο τριμμένο ή παξιμάδι
Εκτέλεση
Σοτάρουμε το κοτόπουλο και το ρίχνουμε στο ταψί.
Σοτάρουμε τα κρεμμύδια και το σκόρδο και τα ρίχνουμε πάνω από το κοτόπουλο στο ταψί.
Τηγανίζουμε τις μελιτζάνες σε λίγο λάδι και τις ρίχνουμε πάνω από τα κρεμμύδια.
Προσθέτουμε τη ντομάτα, το κατίκι, το τυρί και τα απλώνουμε σε όλο το ταψί.
Ρίχνουμε το τριμμένο ψωμί, στο μπλέντερ μαζί με το θυμάρι και το βασιλικό.
Πασπαλίζουμε το φαγητό και ψήνουμε στους 180 βαθμούς μέχρι να ροδίσει από πάνω.