Υλικά
1 κιλό φασολάκια, φρέσκα
1 μεγάλο φιλέτο κοτόπουλο
1 μεγάλη πατάτα κομμένη σε κύβους
1 κρεμμύδι κομμένο ψιλοκομμένο
ελαιόλαδο
φρεσκοτριμμένη ντομάτα
1 κ.σ. ντοματοπελτέ
1 κ.γ. βούτυρο
αλάτι
πιπέρι
Εκτέλεση
Σε κατσαρόλα βάζουμε το βούτυρο μαζί με λίγο ελαιόλαδο και σοτάρουμε το κοτόπουλο να πάρει χρώμα.
Προσθέτουμε το κρεμμύδι να μαραθεί και κατεβάζουμε από τη φωτιά.
Ρίχνουμε τα φασολάκια, τη πατάτα, τον ντοματοπελτέ διαλυμένο σε ένα ποτήρι νερό, τη ντομάτα, λίγο ελαιόλαδο και το αλάτι.
Το πιπέρι μπορούμε να το προσθέσουμε αφού ψηθεί το φαγητό ώστε να διατηρήσει το άρωμά του.
Βάζουμε νερό τόσο όσο χρειάζεται για να καλύψουμε το φαγητό και ψήνουμε σε μέτρια προς χαμηλή φωτιά για 1-1 1/2 ώρα.