Υλικά
σουτζουκάκια φούρνου, μικρό μέγεθος με τη σάλτσα τους
1/2 κιλό ζυμαρικά
λίγο βούτυρο για τα ζυμαρικά και το ταψί
1-2 κούπες κίτρινο τυρί ή όσο θέλετε
φέτες κίτρινου τυριού για την επιφάνεια
Εκτέλεση
Βράζουμε τα ζυμαρικά μας 1-2 λεπτά λιγότερο από τον προτεινόμενο χρόνο βρασμού στο πακέτο.
Τα βουτυρώνουμε.
Βουτυρώνουμε ένα πυρέξ και ρίχνουμε τα μισά ζυμαρικά, λίγο τριμμένο τυρί και επάνω τα σουτζουκάκια με λίγη σάλτσα, πάλι λίγο τυρί.
Ρίχνουμε τέλος τα υπόλοιπα ζυμαρικά και την υπόλοιπη σάλτσα, τριμμένο τυρί και το σκεπάζουμε με φέτες κίτρινου τυριού να κάνει μια ωραία κρούστα.
Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 200 βαθμούς, μέχρι να λιώσουν τα τυριά και να ροδίσει η επιφάνεια του φαγητού.