Υλικά
1 μπουτάκι κομμένο σε μερίδες
5-6 κ.σ. λάδι
1 κ.σ. μουστάρδα
2 κ.σ. κονιάκ
2-3 σκελίδες σκόρδου
2 κλαδάκια δεντρολίβανο
1 κρεμμύδι ολόκληρο καθαρισμένο, πάνω στο οποίο έχουμε καρφώσει
1 γαρίφαλο για άρωμα
1 φλιτζάνι του τσαγιού λευκό κρασί
αλάτι
πιπέρι
Εκτέλεση
Πλένουμε και στεγνώνουμε το κρέας.
Ζεσταίνουμε το λάδι και ροδίζουμε τις μερίδες το κατσικάκι αφού τις αλατοπιπερώσουμε.
Προσθέτουμε τις σκελίδες σκόρδου, καθαρισμένες και το κρεμμύδι.
Σβήνουμε με το κρασί και το κονιάκ, συμπληρώνουμε λίγο ζεστό νερό και σιγοβράζουμε για 1 ώρα περίπου μέχρις ότου εξατμισθούν τα υγρά.
Στο τέλος ρίχνουμε τη μουστάρδα και το δεντρολίβανο, ανακατεύουμε τη σάλτσα και αφήνουμε το φαγητό να πάρει μία δύο βράσεις.