Υλικά
1 κιλό μοσχάρι κομμένο σε μικρά κομμάτια
λάδι
1 ποτηράκι κρασί χυμός ντομάτας (1 κουτί)
1 κρεμμύδι
1 καρότο κομμένο σε ροδέλες
1 κομμάτι κανέλας
3-4 γαρύφαλλα
αλάτι
πιπέρι
1 δάφνη
Εκτέλεση
Κόβουμε το κρεμμυδάκι σε λεπτές φέτες.
Βάζουμε σε κατσαρόλα λίγο λάδι και ρίχνουμε το κρεμμύδι να μαραθεί λίγο.
Μετά προσθέτουμε τα κομμάτια του μοσχαριού και τα γυρίζουμε να πάρουν χρώμα από παντού.
Σβήνουμε με το κρασί, προσθέτουμε νερό να σκεπάσει το μοσχάρι, ρίχνουμε τα καρότα, τη ντομάτα και τα υπόλοιπα αρώματα και μπαχαρικά.
Αφήνουμε το φαγητό να σιγοβράζει για 1 1/2-2 ώρες,μέχρι να μαλακώσει πολύ το κρέας και να δέσει η σαλτσούλα του.