Υλικά
1 κιλό πατάτες
1/2 φλ. τσαγιού ελαιόλαδο
2 λεμόνια
1 πορτοκάλι
2 κ.σ. μουστάρδα
2 σκελίδες σκόρδο
αλάτι
πιπέρι
ρίγανη
Εκτέλεση
Καθαρίζουμε τις πατάτες και τις κόβουμε σε μέτριο μέγεθος.
Σε ένα μπολ ανακατεύουμε όλα τα υπόλοιπα υλικά δηλ. τα υγρά και τα μπαχαρικά το σκόρδο και τη μουστάρδα.
Αραδιάζουμε τις πατάτες σε ένα πυρέξ και από πάνω ρίχνουμε τη μαρινάτα που φτιάξαμε.
Προσθέτουμε και λίγο νερό ίσα που να σκεπάζονται ελαφρώς οι πατάτες και ψήνουμε για περίπου 1,5 ώρα στους 180 βαθμούς.