Υλικά
1 κουνουπίδι μέτριο σε τουφίτσες
200 γρ. στήθος κοτόπουλο κομμένο σε μικρά κομμάτια
1 χυμό ντομάτας (500 γρ.)
1 κ.γ. πελτέ
αλάτι
πιπέρι
1 ματσάκι φρέσκο μαιντανό ψιλοκομμένο
150 γρ. φέτα
1 κρεμμύδι μεγάλο ψιλοκομμένο
1/2 κούπα λάδι
Εκτέλεση
Τσιγαρίζουμε στο λάδι το κρεμμύδι και το κοτόπουλο, αλατοπιπερώνουμε και ρίχνουμε τον χυμό ντομάτας και τον πελτέ προσθέτουμε το κουνουπίδι και το μαϊντανό και αφήνουμε να βράσει για 20 λεπτά περίπου σκεπασμένο σε μέτρια φωτιά.
Αν έχουν μείνει πολλά υγρά, δυναμώνουμε λίγο τη φωτιά και ξεσκεπάζουμε την κατσαρόλα.
Αφού μείνει με τη σάλτσα που θέλουμε, προσθέτουμε τη φέτα σε τρίμματα και ανακατεύουμε να πάει παντού.
Σερβίρουμε με τηγανιτές πατάτες και πασπαλισμένο με φρεσκοκομμένο μαϊντανό.