Υλικά
1 κιλό πατάτες
1 κουτί εβαπορέ γάλα
βούτυρο
αλάτι
πιπέρι
Εκτέλεση
Καθαρίζουμε τις πατάτες και τις κόβουμε σε ροδέλες όπως για τον μουσακά.
Τις αραδιάζουμε σε ένα ταψί και τις περιχύνουμε με το εβαπορέ γάλα.
Γεμίζουμε το κουτί του εβαπορέ με νερό και το προσθέτουμε και αυτό.
Αλατοπιπερώνουμε.
Πριν τις βάλουμε στο φούρνο ρίχνουμε κομματάκια βούτυρο (αναλόγως πόσο λιπαρές τις θέλουμε).
Τις σκεπάζουμε με αλουμινόχαρτο και τις παρακολουθούμε.
Μόλις τσιμπιούνται βγάζουμε το αλουμινόχαρτο για να πάρουν λίγο χρώμα.