Υλικά
2 μεγάλες πατάτες
1/2 φλιτζάνι αλεύρι (για όλες τις χρήσεις)
1 κουταλιά ξίδι
αλάτι
λάδι (για το τηγάνισμα)
Εκτέλεση
Καθαρίζουμε και κόβουμε τις πατάτες. Τις σκουπίζουμε καλά για να μην έχουν νερά.
Προσθέτουμε το αλάτι και το ξίδι και ανακατεύουμε.
Προσθέτουμε το αλεύρι και ανακατεύουμε να πάει παντού.
Όταν καίει το λάδι τις τινάζουμε λίγο (για να μην έχουν πολύ αλεύρι πάνω τους) και τις τηγανίζουμε (ή μπορούμε να τις βάλουμε και στο φούρνο, για λιγότερο λάδι, αλλά δεν γίνονται τόσο καλές όσο στο τηγάνι, ξεραίνονται).