Follow us

Αλευρωμένες Πατάτες στο Τηγάνι

Πώς θα φτιάξετε αλευρωμένες πατάτες στο τηγάνι.

ΑΛΕΥΡΩΜΕΝΕΣ ΠΑΤΑΤΕΣ ΣΤΟ ΤΗΓΑΝΙ

Υλικά

2 μεγάλες πατάτες

1/2 φλιτζάνι αλεύρι (για όλες τις χρήσεις)

1 κουταλιά ξίδι

αλάτι

λάδι (για το τηγάνισμα)

Εκτέλεση

Καθαρίζουμε και κόβουμε τις πατάτες. Τις σκουπίζουμε καλά για να μην έχουν νερά.

Προσθέτουμε το αλάτι και το ξίδι και ανακατεύουμε.

Προσθέτουμε το αλεύρι και ανακατεύουμε να πάει παντού.

Όταν καίει το λάδι τις τινάζουμε λίγο (για να μην έχουν πολύ αλεύρι πάνω τους) και τις τηγανίζουμε (ή μπορούμε να τις βάλουμε και στο φούρνο, για λιγότερο λάδι, αλλά δεν γίνονται τόσο καλές όσο στο τηγάνι, ξεραίνονται).

Επίσης...

Πρασοκιµαδόπιτα

Η συνταγή για πρασοκιμαδόπιτα.

Παστίτσιο µε Πατάτες

Πώς θα φτιάξεις παστίτσιο με πατάτες.

Περισσότερα από

Αλμυρές Συνταγές

Λαχανοντολµάδες Κοκκινιστοί

Η συνταγή για κοκκινιστούς λαχανοντολμάδες.

Κοκκινιστό Κουνουπίδι µε Κιµά

Η συνταγή για κοκκινιστό κουνουπίδι µε κιµά.

Μελιτζάνες Μπιφτεκάδα

Η συνταγή για μπιφτεκάδα μελιτζάνες.

Κινέζικο Ρύζι

Πώς θα φτιάξεις κινέζικο ρύζι.