Υλικά
6-7 μέτριες πατάτες
1 μικρή πράσινη πιπεριά
1 πιπεριά Φλωρίνης
2-3 φρέσκα κρεμμυδάκια
μαϊντανό ψιλοκομμένο
λίγο καλαμπόκι (προαιρετικά)
αλάτι
πιπέρι
Για τη σάλτσα:
1 κεσέ γιαούρτι στραγγιστό
2 κ.σ. μαγιονέζα
1 κ.σ. μουστάρδα
φρεσκοτριμμένο πιπέρι
Εκτέλεση
Καθαρίζουμε και πλένουμε τις πατάτες.
Τις βράζουμε σε αλατισμένο νερό μέχρι να γίνουν.
Στραγγίζουμε καλά και αφού κρυώσουν λίγο τις κόβουμε σε κομμάτια, τις βάζουμε στη σαλατιέρα και αλατοπιπερώνουμε.
Προσθέτουμε τις πιπεριές κομμένες σε μικρά κυβάκια, τα κρεμμυδάκια σε ροδέλες, το καλαμπόκι και το μαϊντανό.
Ανακατεύουμε τα υλικά.
Φτιάχνουμε την σάλτσα αναμειγνύοντας όλα τα υλικά, (προσαρμόζοντας τις δόσεις ανάλογα το γούστο ).
Ανακατεύουμε τη σάλτσα στη σαλάτα και την αφήνουμε για λίγη ώρα στο ψυγείο.