Υλικά
3 πατάτες κομμένες σε κύβους
1/2 κιλό μανιτάρια κομμένα στα τέσσερα
λάδι για το τηγάνισμα
3 κ.σ. μουστάρδα
1 φλιτζανάκι ρετσίνα ή λευκό κρασί
1/2 λεμόνι
ρίγανη ή θυμάρι
αλάτι
πιπέρι
Εκτέλεση
Τηγανίζουμε τις πατάτες μαζί με τα μανιτάρια. Κρατάμε πολύ λίγο από το λάδι και το υπόλοιπο το αδειάζουμε.
Σβήνουμε με το κρασί και το αφήνουμε να εξατμιστεί καλά.
Ρίχνουμε αλάτι.
Αναμιγνύουμε όλα τα υπόλοιπα υλικά και τα προσθέτουμε στο τηγάνι.
Ανακατεύουμε να πάει παντού.