Υλικά
1 φύλλο σφολιάτα
4 κρεμμύδια κομμένα σε μισοφέγγαρα
4 φέτες καπνιστή γαλοπούλα σε καρέ κομμένη
300 γρ. μυζήθρα χλωρή
λίγο λάδι
αλάτι
πιπέρι
Εκτέλεση
Αλείφουμε ένα ταψί με λίγο λάδι και βάζουμε τη σφολιάτα επάνω, την τρυπάμε με το πιρούνι και την ψήνουμε στους 200 βαθμούς περίπου 10 λεπτά.
Σοτάρουμε στο λάδι τα κρεμμύδια σε μέτρια φωτιά να μαραθούν για 10 λεπτά περίπου.
Προσθέτουμε τη γαλοπούλα , αλατοπίπερο και συνεχίζουμε το ανακάτεμα.
Αφήνουμε λίγο στην άκρη να κρυώσουν τα κρεμμύδια.
Στρώνουμε τα κρεμμύδια πάνω στη σφολιάτα, βάζουμε πιπέρι και τέλος θρυμματίζουμε τη μυζήθρα.
Ψήνουμε στους 180 βαθμούς μέχρι να ροδίσει ελαφρά η επιφάνεια της τάρτας.