Υλικά
Για τη ζύμη:
2 ποτήρια του νερού αλεύρι
1 ποτήρι γάλα
1 φακελάκι μπέικιν
λίγο αλάτι
1 φλιτζ. του καφέ ελαιόλαδο
Για τη γέμιση:
10 φέτες τυρί για τοστ
250 γραμμ. τυρί που να λιώνει
5-6 ντομάτες
2 πιπεριές κομμένες σε ροδέλες
4 αυγά
Εκτέλεση
Βάζουμε σε μια λεκανίτσα το αλεύρι, λίγο αλάτι και το λάδι, ρίχνουμε μέσα στο ποτήρι με το γάλα το μπέικιν, το ανακατεύουμε και το ρίχνουμε και αυτό στο αλεύρι.
Ανακατεύουμε όλα τα υλικά καλά. Θα βγει μια ζύμη αρκετά κολλώδης.
Λαδώνουμε μια λαμαρίνα του φούρνου και στρώνουμε επάνω σε μια λεπτή στρώση την ζύμη που έχουμε φτιάξει.
Επειδή η ζύμη είναι αρκετά κολλώδης θα χρειαστεί να βρέξουμε μερικές φορές τα χέρια μας για να στρώνετε πιο εύκολα.
Αφού στρώσουμε καλά σε όλη τη λαμαρίνα τη ζύμη, στρώνουμε από πάνω το τυρί για τοστ.
Τρίβουμε στον τρίφτη τις ντομάτες και τις ρίχνουμε από πάνω προσέχοντας να μην πάει πολύ ντομάτα στις άκριες της ζύμης.
Βάζουμε πάνω από την ντομάτα τις ροδέλες τις πιπεριάς.
Χτυπάμε σε ένα πιάτο τα αυγά και τα ρίχνουμε από πάνω με ένα κουτάλι προσεκτικά να μην πάει καθόλου αυγό στις άκρες.
Τέλος, τρίβουμε το τυρί που λιώνει και το ρίχνουμε από πάνω από το αυγό.
ο ψήνουμε και περίπου 20 λεπτά στους 200 βαθμούς.