Υλικά
10 πράσινα σπαράγγια
10 φέτες μπέικον
θαλασσινό αλάτι
φρεσκοτριμμένο μαύρο πιπέρι
5 κ.σ. ελαιόλαδο
Εκτέλεση
Προθερμαίνεις το φούρνο στους 180 βαθμούς.
Βάζεις τα σπαράγγια σε μία επιφάνεια κοπής και αφαιρείς με το μαχαίρι τα σκληρά κοτσάνια στη βάση τους.
Πασπαλίζεις με το ελαιόλαδο και αλατοπιπερώνεις.
Τυλίγεις κάθε ένα από αυτά με μία φέτα μπέικον. Προσέχεις να σφίξεις το μπέικον προς το τέλος για να μην ανοίξει στο ψήσιμο.
Τα τοποθετείς σε ταψάκι και τα βάζεις στο φούρνο.
Ψήνεις για 5-10 λεπτά.
Σερβίρεις με φρεσκοτριμμένο πιπέρι.