Υλικά
2 πιπεριές διαφορετικού χρώματος
280 γρ. tofu
ελαιόλαδο
4 φρέσκα κρεμμυδάκια
4 σκ. σκόρδο
90 γρ. vermicelli noodles
20 γρ. μπιζέλια wasabi
2 κ.γ. κόκκινη πάστα miso
Εκτέλεση
Ψιλοκόβεις τις πιπεριές και τις ρίχνεις σε τηγάνι σε μέτρια φωτιά με λίγο ελαιόλαδο.
Κόβεις το tofu σε 4 κομμάτια και το προσθέτεις στο τηγάνι.
Κόβεις τα λευκά μέρη φρέσκα κρεμμυδάκια σε μικρά κομμάτια και τα προσθέτεις στο τηγάνι. Κάνεις το ίδιο και με το σκόρδο.
Μαγειρεύεις για 10' μέχρι να μαλακώσουν εντελώς τα λαχανικά, ανακατεύοντας τακτικά. Προσθέτεις ψιλοκομμένα και τα πράσινα μέρη από τα κρεμμυδάκια.
Σε ένα μπολ βάζεις τα νουντλς με καυτό νερό.
Χτυπάς με ένα γουδοχέρι τα μπιζέλια wasabi.
Ρίχνεις την πάστα miso στο τηγάνι μαζί με τα λαχανικά και το αφήνεις να σιγοβράσει για 2-3'.
Μοιράζεις τα νουντλς σε δύο πιάτα, ρίχνεις από πάνω το μείγμα λαχανικών και το wasabi.
Ανακατεύεις και απολαμβάνεις.