Υλικά
1 κιλό συκώτι μοσχαρίσιο
1/2 φλιτζάνι τσαγιού φέτα τριμμένη
1/2 φλιτζάνι τσαγιού κασέρι πικάντικο τριμμένο
2 κρεμμύδια σε ροδέλες
5 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένες
5 κ.σ. ελαιόλαδο
1/2 κ.γ. φυτίνη
χυμός από ένα λεμόνι
ρίγανη
αλάτι
πιπέρι
Εκτέλεση
Ανακατεύουμε καλά το συκώτι, το κρεμμύδι, το σκόρδο, τα τυριά, το λάδι, το βούτυρο, το λεμόνι και τα μπαχαρικά.
Παίρνουμε μια μεγάλη λαδόκολλα, αδειάζουμε το μίγμα και το τυλίγουμε πολύ σφιχτά.
Τυλίγουμε ξανά το δέμα σε αλουμινόχαρτο.
Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο σε πολύ χαμηλή θερμοκρασία για 2 ώρες.