Υλικά
πατάτες
μπρόκολο
μανιτάρια φρέσκα
σκόρδο
μπούκοβο
λίγο βούτυρο
Εκτέλεση
Βράζουμε τις πατάτες σε αλατισμένο νερό (ολόκληρες με τη φλούδα ή και καθαρισμένες και κομμένες ανάλογα με τις προτιμήσεις μας).
Βράζουμε 3 λεπτά τις κορυφές από το μπρόκολο.
Σε ένα τηγάνι τηγανίζουμε τα φρέσκα μανιτάρια και το σκόρδο με λίγο βούτυρο, μέχρι να βγάλουν το ζουμάκι τους και να αρχίσουν να ψήνονται.
Μόλις ετοιμαστούν τα μανιτάρια προσθέτουμε τις πατάτες, το μπρόκολο, το μπούκοβο και ανακατεύουμε.
Μπορούμε να προσθέσουμε και λίγο βούτυρο αν δούμε ότι χρειάζεται.