Υλικά
600 γρ. φύλλο παραδοσιακό
350 γρ. ανθότυρο
350 γρ. φέτα τριμμένη
5 αυγά
1 ματσάκι δυόσμο ψιλοκομμένο
3 κ.σ. μάραθο
1 ποτήρι ελαιόλαδο
500 γρ. γάλα
Εκτέλεση
Σε ένα μπολ χτυπάμε τα 3 αυγά, προσθέτουμε το ανθότυρο, τη φέτα και το μισό λάδι.
Στη συνέχεια, προσθέτουμε τον ψιλοκομμένο δυόσμο και το μάραθο (αν δεν έχουμε, βάζουμε άνηθο) και ανακατεύουμε καλά μέχρι η γέμιση να γίνει ένα ομοιόμορφο μίγμα.
Λαδώνουμε ένα ταψί και στρώνουμε τα μισά φύλλα, ένα ένα λαδωμένα.
Απλώνουμε την γέμιση και προσθέτουμε τα υπόλοιπα φύλλα, επίσης λαδωμένα.
Χτυπάμε το γάλα, 2 αυγά και το υπόλοιπο λάδι, και περιχύνουμε με αυτό την πίτα.
Αφήνουμε την πίτα με το ανθότυρο για 10 λεπτά μέχρι να απορροφήσει το ζουμί.
Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς έως ότου να ροδίσει.