Υλικά
1 1/2 κούπα ρύζι
1 μέτριο κρεμμύδι
500 γρ. μανιτάρια
τα συκωτάκια της γαλοπούλας
μοσχοκάρυδο
αλάτι
πιπέρι
1/2 κούπα λάδι
1 κούπα κρασί λευκό
άνηθο (προαιρετικά)
Εκτέλεση
Βάζουμε σε ένα μεγάλο και βαθύ τηγάνι το λάδι και μόλις ζεστάνει σοτάρουμε τα κρεμμύδια.
Κόβουμε τα μανιτάρια σε μικρά κομμάτια και τα ρίχνουμε στο τηγάνι μαζί με τα ψιλοκομμένα συκωτάκια και μόλις πιούν τα υγρά τους τα σβήνουμε με το κρασί.
Τα αφήνουμε να πάρουν μια βράση και τα αλατοπιπερώνουμε και ρίχνουμε 1-2 πρέζες μοσχοκάρυδο και το ρύζι, προσθέτουμε 2 κούπες νερό και το αφήνουμε σε μέτρια φωτιά μέχρι να τραβήξει τα υγρά.
Μόλις σβήσουμε τη φωτιά ρίχνουμε τον άνηθο.
Το αφήνουμε να κρυώσει και γεμίζουμε τη γαλοπούλα.