Υλικά
30 γρ. βούτυρο
3 κρεμμύδια
700 γρ. κιμά μοσχαρίσιο
2 σελινόριζες
1 μεγάλη πατάτα
3 ή 4 καρότα
περίπου μισό λάχανο πράσινο
κύβο λαχανικών
πιπέρι
βραστό νερό 1 λίτρο
ένα σφηνάκι κρασί
Εκτέλεση
Πλένουμε και κόβουμε τα λαχανικά σε κύβους.
Βάζουμε στην κατσαρόλα το βούτυρο και σοτάρουμε τα κρεμμύδια και τον κιμά να μην μαυρίσει και συνεχίζουμε με όλα τα λαχανικά καλά.
Σβήνουμε με το κρασί και προσθέτουμε και τον κύβο, καθώς και το βραστό νερό.
Τα σκεπάζουμε και τα αφήνουμε να σιγοβράσουν για περίπου 45’.