Υλικά
Ένα μπούτι αρνίσιο χωρίς κόκκαλο (πείτε στο χασάπη σας να το καθαρίσει)
Για τη γέμιση
1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
2 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένο
10 βερίκοκα αποξηραμένα ψιλοκομμένα
θυμάρι
δενδρολίβανο ψιλοκομμένο
1/2 πράσινο μήλο ψιλοκομμένο
4 φέτες ψωμί του τοστ
2 κ. σ. βούτυρο
μια χούφτα καρύδια
μαϊντανό ψιλοκομμένο
αλατοπίπερο
Εκτέλεση
Σε ένα τηγάνι σοτάρουμε το κρεμμύδι με λίγο ελαιόλαδο και τα μυρωδικά και το σκόρδο και ρίχνουμε το ψωμί που ψιλοκόψαμε και συνεχίζουμε να σοτάρουμε μέχρι που να πάρει χρυσαφί χρώμα.
Προσθέτουμε το βούτυρο (3 κουταλιές) και τα υπόλοιπα υλικά για την γέμιση και αλατοπιπερώνουμε καλά.
Στρώνουμε τη γέμιση στο αρνίσιο μπούτι το οποίο ανοίξαμε καλά και το τυλίγουμε σαν καραμέλα με λαδόκολλα.
Το ψήνουμε στους 185 βαθμούς σε προθερμασμένο φούρνο, για 2,5 ώρες.