Υλικά
1 πακέτο φύλλο κρούστας
2 λουκάνικα χωριάτικα
400 γρ. φέτα
3-4 μικρά κολοκυθάκια
2 αυγά
1 μεγάλο ξερό κρεμμύδι ή 3 φρέσκα
1 1/2 κούπα φρέσκο γάλα
αλάτι
πιπέρι
ελαιόλαδο
Εκτέλεση
Πλένουμε τα κολοκυθάκια, τα κόβουμε σε μικρά κομματάκια και τα βάζουμε στο τηγάνι να τα τσιγαρίσουμε.
Κόβουμε τα λουκάνικα και το κρεμμύδι σε μικρά κομματάκια.
Τα βάζουμε με σειρά στο τηγάνι μαζί με το κολοκύθι που έχει πάρει λίγο χρώμα.
Πρώτα τα λουκάνικα και τέλος το κρεμμύδι.
Τα βάζουμε όλα σε ένα μπολ και τρίβουμε τη φέτα.
Προσθέτουμε αλάτι και πιπέρι. Όλο αυτό ανακατεύοντας θα γίνει κρέμα.
Λαδώνουμε ένα ταψί και βάζουμε 3 με 4 φύλλα κρούστας (ανάλογα το ταψί) "τσαλακωμένα”.
Βάζουμε από πάνω το μείγμα με τα λουκάνικα. Χωρίς να αφήσουμε κενό γύρω γύρω (όπως κάνουμε στις πίτες).
Βάζουμε από πάνω πάλι φύλλα κρούστας "τσαλακωμένα” και με ένα μαχαίρι κόβουμε την πίτα σε κομμάτια, βάζοντας το μαχαίρι μας αρκετά βαθιά. Σε ένα μπολ χτυπάμε τα αυγά με το γάλα και λίγο ελαιόλαδο.
Και περιχύνουμε την πίτα. Βάζουμε το ταψί σε προθερμασμένο φούρνο στους 170 βαθμούς για 25 με 30 λεπτά και σερβίρουμε.