Υλικά
5 μεγάλες πατάτες
1/2 κούπα τυρί κίτρινο τριμμένο
2 κ.σ. τυρί κρέμα
2 φέτες ζαμπόν ψιλοκομμένο
αλάτι
πιπέρι
Εκτέλεση
Πλένουμε πολύ καλά τις πατάτες και τρίβουμε τη φλούδα με το σφουγγαράκι να καθαρίσει πολύ καλά και να ασπρίσει.
Βράζουμε τις πατάτες μέχρι να μαλακώσουν αλλά όχι να παραβράσουν και να διαλυθούν.
Τις βγάζουμε από το νερό και τις στραγγίζουμε.
Βγάζουμε λίγη φλούδα από πάνω και με ένα μικρό κουταλάκι αφαιρούμε όση περισσότερη ψίχα μπορούμε.
Βάζουμε την ψίχα της πατάτας σε μπολ και τη λιώνουμε λίγο με το πιρούνι.
Προσθέτουμε τα υπόλοιπα υλικά και ανακατεύουμε καλά.
Γεμίζουμε με το μίγμα τις πατάτες προσέχοντας να μην τις διαλύσουμε.
Τυλίγουμε τις πατάτες σε αλουμινόχαρτο και τις βάζουμε 10 λεπτά στο γκριλ.
Σερβίρονται ζεστές.