Υλικά
1 1/2 κιλό κατσίκι
1 κιλό πατάτες
1 µικρό κρεµµύδι
1 κιλό ώριµες ντοµάτες ή ανάλογο κονκασέ
1 φλιτζάνι ελαιόλαδο
αλάτι
πιπέρι
Εκτέλεση
Βράζουµε πρώτα το κρέας µε λίγο νερό και όταν πιει το νερό ρίχνουµε το λάδι να τσιγαριστεί.
Προσθέτουµε αµέσως το κρεµµύδι και µετά τη ντοµάτα και το αλατοπίπερο.
Όταν µισοψηθεί το βγάζουµε από την κατσαρόλα και ρίχνουµε µέσα τις πατάτες.
Αφού µισοψηθούν και αυτές ξαναβάζουµε το κρέας (στη µία άκρη της κατσαρόλας τις πατάτες και στην άλλη το κρέας).
Αλατοπιπερώνουµε όλο το φαγητό, προσθέτουµε 2-3 ποτήρια νερό, σκεπάζουµε τις πατάτες µε ένα πιάτο για να µη σκορπιστούν τα υλικά και αφήνουµε το κρέας µε τις πατάτες να βράσουν περίπου 45 λεπτά της ώρας ακόµη, να μελώσει το φαγητό.