Υλικά
8 κρεμμύδια
1/2 κιλό κιμά μοσχαρίσιο
1/2 φλιτζάνι ντοματάκι κονκασέ
1/2 φλιτζάνι συμπυκνωμένος χυμός ντομάτας
1/2 φλιτζάνι ελαιόλαδο
1 πρέζα ζάχαρη
αλάτι
πιπέρι
μπαχάρι
Εκτέλεση
Βράζουμε τα καθαρισμένα κρεμμύδια μέχρι να μαλακώσουν, χωρίς όμως να διαλύονται.
Όταν κρυώσουν, κόβουμε το καπάκι τους και με προσοχή βγάζουμε τα μεσαία φύλλα για να δημιουργηθεί χώρος για τη γέμιση.
Εν τω μεταξύ, σε ένα τηγάνι με λάδι καβουρδίζουμε τον κιμά και αμέσως προσθέτουμε τη ντομάτα, το αλάτι, το πιπέρι, το μπαχάρι και τη ζάχαρη και μαγειρεύουμε για 10 λεπτά.
Γεμίζουμε τα κρεμμύδια με ένα κουτάλι και τα ψήνουμε στο φούρνο στους 180 βαθμούς για μισή ώρα αφού έχουμε προσθέσει στο ταψί και ένα ποτήρι νερό.