Υλικά
1 ζωμό κότας
1 κούπα από κουτί ντοματάκια σάλτσα ή φρέσκες ντομάτες
1 κούπα ντομάτα από μπουκάλι
2 έως 5 μπαχαρικά
1 κουταλάκι του γλυκού κανέλα
πιπέρι
1 κουταλιά τις σούπας αλάτι
1 κούπα λάδι
2 κούπες νερό
500 γρ. μανέστρα (κριθαράκι χοντρό)
Εκτέλεση
Βάζουμε όλα τα υλικά εκτός από τη μανέστρα σε ένα ταψάκι μεσαίου μεγέθους και τα βράζουμε για μισή ώρα στο φούρνο.
Μετά ρίχνουμε τη μανέστρα για 20’ περίπου μέχρι να δοκιμάσουμε και να τρώγεται.