Υλικά
200 γρ. κεφαλοτύρι τριμμένο
40 γρ. γιαούρτι
500 γρ. κρακεράκια κομματιασμένα
125 γρ. μαργαρίνη
125 γρ. τυρί κρέμα
100 γρ. φυστίκια αιγίνης ανάλατα
φέτα σε τρίμματα
γαλοπούλα σε κύβους
1 πιπεριά σε κύβους
2 κ.σ. κρασί λευκό
Εκτέλεση
Χτυπάμε καλά τη μαργαρίνη, το τυρί κρέμα και το γιαούρτι να αφρατέψουν. Ρίχνουμε το τριμμένο τυρί, το κρασί, τη φέτα, τη γαλοπούλα και την πιπεριά και αφού ομογενοποιηθούν τα υλικά ρίχνουμε τα κομματιασμένα κράκερς.
Τέλος με λαδόκολλα του δίνουμε σχήμα ρολού ή το βάζουμε σε μακρόστενη φόρμα του κέικ βάζοντας μεμβράνη από κάτω για να μπορέσουμε να το ξεφορμάρουμε.
Το βάζουμε στο ψυγείο να παγώσει τουλάχιστον 5 ώρες.