Υλικά
300 γρ. ρεγγάτο τριμμένο
300 γρ. κασέρι τριμμένο
200 γρ. γκούντα τριμμένο
5 αυγά
1 κρέμα γάλακτος
12 φέτες μπέικον
1 πακέτο ψωμί τοστ
βούτυρο
Εκτέλεση
Αλείφουμε το ταψί μας με βούτυρο.
Στρώνουμε τα ψωμιά του τοστ αφού έχουμε κόψει την κόρα και τα έχουμε βουτήξει σε γάλα μπρος-πίσω.
Βάζουμε τα μισά τυριά, στρώνουμε το μπέικον και τα υπόλοιπα τυριά.
Χτυπάμε τα αυγά και την κρέμα γάλακτος και περιχύνουμε το φαγητό.
Ψήνουμε στους 180 βαθμούς μέχρι να ροδοκοκκινήσει.