Υλικά
2 κ.σ. ελαιόλαδο
1 κ.σ. ξίδι μπαλσάμικο
3 σκελίδες σκόρδο κομμένο σε φέτες
5 -6 φλιτζάνια ζυμαρικά, ζεστά
2 φλ. σπανάκι πλυμένο
2 κ.σ. κάππαρη
3/4 φλ. φέτα θρυμματισμένη
λίγο πιπέρι
Εκτέλεση
Σε ένα μεγάλο μπολ, χτυπάμε ελαφρά το ελαιόλαδο, το ξίδι και το σκόρδο.
Προσθέτουμε τα υπόλοιπα υλικά και ανακατεύουμε καλά.
Το σπανάκι θα μαραθεί από τα ζεστά ζυμαρικά.
Βάζουμε λίγο πιπέρι, και γαρνίρουμε με περισσότερη φέτα.