Υλικά
πατάτες μεγάλες (ίδιου μεγέθους)
λίγο τυρί (φέτα) τριμμένο
βούτυρο
αλάτι
πιπέρι
Εκτέλεση
Πλένουμε τις πατάτες και τις βάζουμε στο φούρνο να ψηθούν.
Μόλις είναι έτοιμες, κόβουμε από το πάνω μέρος με προσοχή μία φέτα, αδειάζουμε τις πατάτες και ρίχνουμε μέσα σε κάθε πατάτα λίγο βούτυρο, αλάτι και πιπέρι.
Τις πατάτες που βγάλαμε τις πατάμε με ένα πιρούνι, προσθέτουμε το τυρί, λίγο βούτυρο, αλάτι και πιπέρι και ξαναγεμίζουμε τις πατάτες.
Βάζουμε το καπάκι και ψήνουμε για μερικά λεπτά ακόμη.
Όταν ψηθούν τις βγάζουμε από το φούρνο, τις καθαρίζουμε προσεκτικά και τις σερβίρουμε.