Υλικά
1 πακέτο φρέσκα μανιτάρια μεγάλα
3 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο
1 κρεμμύδι, ψιλοκομμένο
250 γρ. κιμά, περασμένο 2 φορές
1/2 φλιτζάνι φρυγανιά τριμμένη
4 κουταλιές της σούπας τριμμένο τυρί (κεφαλογραβιέρα)
λίγο ψιλοκομμένο μαϊντανό
αλάτι
πιπέρι
Εκτέλεση
Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 200 βαθμούς και λαδώνουμε ένα μεγάλο ταψί.
Αφαιρούμε τα κοτσάνια από τα μανιτάρια και τα ψιλοκόβουμε.
Σοτάρουμε το ψιλοκομμένο κρεμμύδι στο ελαιόλαδο για 5 λεπτά σε μέτρια φωτιά και προσθέτουμε τα κοτσάνια.
Μαγειρεύουμε 10 λεπτά σε μέτρια φωτιά.
Ανακατεύουμε τον κιμά, τη γαλέτα, το τυρί, το μαϊντανό και το αλατοπίπερο.
Γεμίζουμε τα καπάκια των μανιταριών σαν βουναλάκια.
Ψήνουμε για μισή ώρα και σερβίρουμε ζεστά ή χλιαρά.