Υλικά
1 ποτήρι νερού πλιγούρι χοντρό
2 ποτήρια νερού νερό
3 λουκάνικα χωριάτικα κομμένα σε φέτες
1 μεγάλο κρεμμύδι ψιλοκομμένο
4 ντομάτες ξεφλουδισμένες και τριμμένες
2 φλιτζ. του καφέ ελαιόλαδο
αλάτι
πιπέρι
Εκτέλεση
Πλένουμε και στραγγίζουμε καλά το πλιγούρι, σε μια κατσαρόλα βάζουμε το λάδι και το ψιλοκομμένο κρεμμύδι, το σοτάρουμε μέχρι να γυαλίσει το κρεμμύδι.
Προσθέτουμε τα λουκάνικα, τα γυρνάμε λίγο, βάζουμε το πλιγούρι και ανακατεύουμε για 2-3 λεπτά.
Προσθέτουμε τη ντομάτα, το αλάτι, το πιπέρι και ψήνουμε σε μέτρια φωτιά, μέχρι να μαλακώσει το πλιγούρι.
Δοκιμάζουμε και αν έχει λίγο ζουμί θα το απορροφήσει από μόνο του.