Υλικά
1/2 κιλό κριθαράκι
2-3 πιπεριές (πολύχρωμες ή πράσινες)
2-3 καρότα
2 σκελίδες σκόρδο
2 ντομάτες
ελαιόλαδο
αλάτι
πιπέρι
Εκτέλεση
Σε ένα πυρέξ βάζουμε το λάδι, το σκόρδο, το καρότο κομμένο σε μικρές ροδέλες, μία ντομάτα, σε κύβους - την άλλη τριμμένη, τις πιπεριές σε μικρά κομμάτια και το σχετικό αλατοπίπερο.
Βάζουμε το πυρέξ με τα υλικά στο φούρνο, στους 180 βαθμούς, μέχρι να ψηθούν τα καρότα και οι πιπεριές.
Προσθέτουμε όσο νερό χρειάζεται και αφού βράσει, ρίχνουμε και το κριθαράκι.
Συχνό ανακάτεμα, γιατί το κριθαράκι κολλάει.