Υλικά
6 πιπεριές πολύχρωμες
Για τη γέμιση:
2 φιλέτα στήθος κότας (ψιλοκομμένα)
4 πιπεριές διάφορα χρώματα
2 μεγάλα κρεμμύδια
1/3 του φλιτζανιού ελαιόλαδο
½ κιλό φέτα ή ανάμεικτη φέτα με ανθότυρο
3 αυγά
½ ματσάκι μαϊντανό
αλάτι
φρεσκοκομμένο πιπέρι
Εκτέλεση
Σοτάρουμε στο ελαιόλαδο το ψιλοκομμένο κοτόπουλο και μόλις ροδίσει προσθέτουμε τα κρεμμύδια σε φέτες και τις πιπεριές σε λωρίδες.
Τ’ αφήνουμε να μαραθούν για λίγα λεπτά.
Χτυπάμε τ’ αυγά σε ένα μπολ, αλατοπιπερώνουμε και προσθέτουμε τα θρυμματισμένα τυριά.
Ρίχνουμε το μείγμα στη γέμιση και ανακατεύουμε πολύ καλά προσθέτοντας το μαϊντανό.
Στη συνέχεια καθαρίζουμε και βγάζουμε τα σπόρια από τις πιπεριές, τις αλείφουμε μέσα και έξω με ελαιόλαδο και τις τοποθετούμε στο ταψί.
Τις γεμίζουμε και τις ψήνουμε σε φούρνο που έχουμε προθερμάνει (αντιστάσεις 200°c) για 30 λεπτα.