Υλικά
4 φέτες τυρί φέτα
1 ντομάτα μεγάλη ή ντοματάκια
1/2 πιπεριά κόκκινη ή κίτρινη
1 μικρό κολοκυθάκι
4-5 φρέσκα κρεμμυδάκια
μερικές ελιές
μερικές ντομάτες λιαστές
1 σκελίδα σκόρδο
λίγη ρίγανη
πιπέρι
ελαιόλαδο
Εκτέλεση
Σε ένα πυρέξ βάζουμε τις φέτες τυρί, πασπαλίζουμε με το πιπέρι και τη ρίγανη.
Επάνω βάζουμε ροδέλες ντομάτα ή τα ντοματάκια, τη λιαστή, το σκόρδο λιωμένο και το κολοκυθάκι κομμένο σε ροδέλες, τις ελιές και από πάνω σκεπάζουμε με τα φρέσκα κρεμμυδάκια.
Ρίχνουμε λαδάκι και ψήνουμε σε ζεστό φούρνο στους 160 βαθμούς αέρα ή στους 180 βαθμούς αντίσταση για 30 λεπτά. Σερβίρουμε με φρέσκο ψωμί.