Υλικά
1.500 γρ. Κατσικάκι σε μικρές μερίδες
1 κιλό πατάτες κομμένες σε ροδέλες
1 ποτηράκι λάδι
1 ποτηράκι άσπρο κρασί
αλάτι, πιπέρι
1 ποτηράκι μέλι
1 κρεμμύδι ξερό σε κυβάκια
λίγο αλεύρι
Εκτέλεση
Κόβω το κρέας σε μικρές μερίδες και το αλευρώνω.
Βάζω το λάδι στην κατσαρόλα και τηγανίζω το κατσικάκι.
Προσθέτω και το κρεμμύδι και τα σοτάρω για 3 - 4 λεπτά ακόμα.
Σβήνω με το κρασί, προσθέτω λίγο νερό και αφήνω το κατσικάκι να βράσει.
Τηγανίζω τις πατάτες και τις προσθέτω στο κατσικάκι, κουνώντας την κατσαρόλα προσεκτικά.
Παίρνω λίγο ζουμάκι από το φαγητό και διαλύω το μέλι. Βάζω στην κατσαρόλα αλάτι, πιπέρι και το μέλι.
Αφήνω το φαγητό να πάρει 2 – 3 βράσεις και σβήνω τη φωτιά.
Τρώγεται ζεστό, με φρεσκοτριμμένο πιπέρι.