Υλικά
• 600 γρ. τριμμένα τυριά (κασέρι, γραβιέρα, γκούντα)
• 200 γρ. φέτα κομμένη σε κυβάκια
• 100 γρ. τριμμένο χαλούμι
• ½ κ.γλ. τριμμένο μοσχοκάρυδο
• ½ ματσάκι ψιλοκομμένο άνηθο
• 2 αβγά
• 1 κεσεδάκι γιαούρτι
• φρεσκοτριμμένο πιπέρι
• 3 κ.σ. καλαμποκάλευρο
• λίγη πάπρικα γλυκιά
Εκτέλεση
Ανάβω τον φούρνο στους 170°C.
Σε μια λεκάνη ανακατεύω όλα τα υλικά, εκτός από την πάπρικα.
Λαδώνω ένα ταψί και απλώνω όλο το μίγμα.
Πασπαλίζω από πάνω καλά με την πάπρικα και βάζω το ταψί στον φούρνο.
Ψήνω την πίτα γύρω στα 35 - 40 λεπτά.
Μόλις τη βγάλω από τον φούρνο, την αφήνω λίγο να κρυώσει και μετά την κόβω.