Υλικά
•5 μέτριες πατάτες
•3 κ.σ. ελαιόλαδο
•1 μέτριο κρεμμύδι ψιλοκομμένο
•1 κ.γ. πάπρικα γλυκιά
αλάτι
Εκτέλεση
Ξεφλουδίζουμε, κόβουμε και βράζουμε τις πατάτες.
Πολτοποιούμε ελαφρώς (να μείνει και κανένα κομματάκι).
Σοτάρουμε το κρεμμύδι σε αντικολλητικό τηγάνι.
Όταν γυαλίσει προσθέτουμε την πάπρικα και σοτάρουμε μαζί για 2-3 λεπτά.
Προσθέτουμε στο τηγάνι τις πατάτες πουρέ και ανακατεύουμε καλά μέχρι να ενωθούν τα υλικά.