Υλικά
• 1/2 κιλό ξερά φασόλια
• 1 κούπα ελαιόλαδο
• 1 μεγάλο κρεμμύδι τριμμένο
• 2 κούπες κρασί
• 2 μέτρια καρότα
• 1/4 κούπας μαϊντανό
• 1 κούπα σέλινο
• αλάτι
• πιπέρι
Εκτέλεση
Βράζουμε τα φασόλια σε μπόλικο νερό και αφού βράσουν τα στραγγίζουμε.
Βάζουμε στην κατσαρόλα το λάδι, το κρεμμύδι, το σέλινο να μαραθούν και μετά προσθέτουμε το μαϊντανό και τα καρότα.
Προσθέτουμε τα μισοβρασμένα φασόλια, το κρασί, αλάτι και πιπέρι.
Βράζουμε μέχρι να χυλώσει το φαγητό.