Follow us

Μοσχάρι µε Φασολάκια

Η συνταγή για μοσχάρι με φασολάκια.

ΜΟΣΧΑΡΙ ΜΕ ΦΑΣΟΛΑΚΙΑ

Υλικά

1/2 κιλό µοσχάρι

4-5 πατάτες µέτριες

1 µατσάκι άνηθο

µισό φλιτζάνι κρασί λευκό

µισό κιλό φασολάκια µπαρµπούνια

2 κρεµµύδια ξερά

1 τοµατοχυµό

3 ντοµάτες ψιλοκοµµένες

αλάτι

πιπέρι

πολύ λίγη ζάχαρη

λίγη κανέλα

Εκτέλεση

Τσιγαρίζουμε το κρέας µε το κρεµµυδάκι και τον άνηθο και σβήνουµε µε το κρασί µας.

Στη συνέχεια ρίχνουµε τα φασολάκια και τα ανακατεύουµε όλα µαζί και ρίχνουµε και τις ψιλοκοµµένες ντοµάτες και τον τοµατοχυµό και νερό όσο να σκεπαστεί η κατσαρόλα.

Τα αφήνουµε να βράσουν περίπου µια ώρα.

Επίσης...

Μοσχάρι µε Αρακά

Η συνταγή για μοσχάρι με αρακά.

Κεφτεδάκια Σύβραση

Πώς θα φτιάξεις κεφτεδάκια σύβραση.

Περισσότερα από

Αλμυρές Συνταγές

Μοσχαράκι στην Κατσαρόλα με Μπίρα, Πορτοκάλι και Πατάτες

Σε έναν υπέροχο συνδυασμό από εσπεριδοειδή και καραμελωμένα μπαχαρικά αρώματα που δένουν με την μπίρα.

Τραγανά Κιμαδοπουγκάκια με Πράσο

Με μια πεντανόστιμη γέμιση που καλύπτεται από τραγανιστό φύλλο.

Γιουβαρλάκια Φρικασέ με Σάλτσα Μαϊντανού

Από τα πιο αγαπημένα φαγητά της Ελληνίδας μαμάς, μπορούν να μαγειρευτούν διαφορετικά, με πολλούς τρόπους, για να μην τα βαρεθούμε ποτέ.

Μοσχαράκι με Μήλα και Πατάτες

Είναι φοβερό το πόσο ταιριάζει το κρέας με τα πράσινα τραγανά μήλα.

Κρασάτο Μοσχαράκι με Μανιτάρια

Η συνταγή για κρασάτο μοσχαράκι με μανιτάρια.

Μοσχαράκι με Μπίρα, Μελιτζάνες και Ρύζι

Πώς θα φτιάξεις μοσχαράκι με μπίρα, μελιτζάνες και ρύζι.

Μοσχαράκι Στιφάδο με Κυδώνια στη Γάστρα

Όσο κι αν οι μέρες προτιμούν τη γαλοπούλα και το πουλερικό, ένα μοσχαράκι δεν λείπει ποτέ από το γιορτινό τραπέζι.

Γκούλας, η Σούπα της Γιορτής

Η ίσως πιο ονειρεμένη από τις παραδοσιακές σούπες, με τη γεύση που αγαπούν οι γιορτές: ξινή, γλυκιά και πικάντικη.

Μοσχαράκι με Πετιμέζι

Γλυκόξινο, καταπληκτικό, με μια μελωμένη υπέροχη σάλτσα, που ταιριάζει με πουρέ πατάτας ή καρότου και με λευκό ρυζάκι.

Το Μοσχαράκι της Φακής και των Ζυμαρικών

Εμπνευσμένο από το αιγυπτιακό "κόσαρι", ένα θαυμάσιο πιάτο με φακές και ζυμαρικά.