Υλικά
Υλικά (4-5 άτοµα)
1 µεγάλο λάχανο για ντολµάδες
2 κιλά κρέας περίπου (χοιρινό η µοσχάρι)
1 ποτήρι λάδι
1 ποτήρι σάλτσα ντοµάτας
1 µεγάλο κρεµµύδι
καυτερή πιπερίτσα
Εκτέλεση
Βάζουμε το λάδι σε µεγάλη κατσαρόλα µε το κρέας σε µερίδες να σοταριστεί για λίγο.
Προσθέτουµε το κρεµµύδι και µετά το λάχανο που έχουµε κόψει σε χοντρά κοµµάτια.
Ρίχνουµε αλάτι-πιπέρι και σκεπάζουµε την κατσαρόλα να αχνιστεί το λάχανο σε πολύ σιγανή φωτιά.
Ρίχνουµε τη σάλτσα ντοµάτας και σιγοβράζουµε το φαγητό για 2 ώρες.