Υλικά
250 γραµµ. κιµάς µοσχαρίσιος
3 µέτριες µελιτζάνες
100 γραµµ. αρακάς
1 πακετάκι µανιτάρια λευκά
1 ντοµατοχυµό
µαϊντανό
αλάτι-πιπέρι
µισό φλιτζάνι ελαιόλαδο
2 µέτρια κρεµµύδια ψιλοκοµµένα
Εκτέλεση
Ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο και σωτάρουµε τα κρεµµύδια και τον κιµά ώσπου να ξανθύνουν και να ασπρίσει ο κιµάς.
Προσθέτουµε τον αρακά, τις µελιτζάνες σε κύβους και τα µανιτάρια σε φέτες.
Ρίχνουµε το ντοµατοχυµό, χαµηλώνουµε τη φωτιά κι αλατοπιπερώνουµε.
Όταν το φαγητό πιεί τα υγρά και µείνει σχεδόν µε τη σάλτσα του προσθέτουµε τον µαϊντανό.