Υλικά
2 κουταλιές της σούπας άνηθο
1 τέταρτο φλιτζανιού τσαγιού κορν φλάουρ
1 τέταρτο φλιτζανιού τσαγιού αλεύρι
2 κουταλιές της σούπας µαϊντανό
1/2 κιλό πατάτες βρασµένες
200 γραµµάρια καρότα βρασµένα
1/2 κούπα αρακά βρασµένο ελαφρώς
3-4 µέτρια κολοκυθάκια βρασµένα
2 κουταλιές της σούπας φρέσκο δυόσµο
Εκτέλεση
Σε µια κατσαρόλα µε αρκετό νερό βράζουµε τις πατάτες για 15 λεπτά, στην ίδια κατσαρόλα συνεχίζουµε µε τα λαχανικά και τα βράζουµε για 7 λεπτά, ίσα- ίσα να µαλακώσουν.
Στη συνέχεια ρίχνουµε τα βρασµένα λαχανικά στο µπλέντερ και τα χτυπάµε για πολύ λίγο ίσα ίσα να θρυµµατιστούν.
Σε ένα µπολ ρίχνουµε τα βρασµένα λαχανικά, τις πατάτες, το αλεύρι, κορν φλάουρ, άνηθο, µαϊντανό, δυόσµο, αλάτι, πιπέρι, και πλάθουµε σουτζουκάκια.
Τα τηγανίζουµε σε µπόλικο λάδι, από τις δυο µεριές για 5 λεπτά µέχρι να χρυσίσουν.
Σερβίρουµε µε ρύζι µε σταφίδες και κουκουνάρι.